Известие

Collapse
No announcement yet.

Студено палене?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това за свещите и бобините ми е ясно на баща ми Шкодата така стана...и сега си ги сменя с маслото (Ама неговите са по 5-6 лв) Така и аз мога..хахах затова попитах за NGK-то от ибей но вече чета доста добри отзиви..защо пък не...по добре ще е от Champion за 100 лв
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

Comment

ЗА разбиратела на свещи,няма значение кой кога се е регистрирал и колко му струва колата и колко кинти имаш ,важно е ко имаш в картуната си.А за свещите не са ме прецакали ,в алфа ме посрещат като приятел щот съм им такъв.ЗА колите имах 3 алфи тас ми е 4 та 147 и един фиат браво 1.2.156 1.8.двойка жтв 150 коня,166 2.4 ,затова че имаш време да ме настигнеш.Лятото ше си зема едно жтв пак щот е на далавера ,така че не ми говори за коли на кой колко е ,аз моити алфи само в алфа сервиз като неможе да ги направят не плащам но засега не са ме разочаровали.РАЗБИРАМ ОТ КОЛИ НЕ ЯМ ДОМАТИТЕ С КОЛЧЕТАТА И НЕ СЪМ ОТВОРКО КАТО ТЕБЕ, НО ИМАМ ПРАВИЛО ЩОМ Е АЛФА В АЛФА СЕРВИЗ ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО РАЗБИРАТ И ТАКА КОЛЕГА ПАРИ КАТО ВЕСНИЦИ
      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Колега пробвай като запалиш и започне да прекъсва да огасиш и пак да запалиш . Ако няма този проблем при второто палене си провери дебитомера
        Аз нямам газ и ми правеше такива маймунджалъци и се оказа от него
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
          разочаровали.РАЗБИРАМ ОТ КОЛИ НЕ ЯМ ДОМАТИТЕ С КОЛЧЕТАТА И НЕ СЪМ ОТВОРКО КАТО ТЕБЕ, НО ИМАМ ПРАВИЛО ЩОМ Е АЛФА В АЛФА СЕРВИЗ ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО РАЗБИРАТ И ТАКА КОЛЕГА ПАРИ КАТО ВЕСНИЦИ
          ми да не караш заз , то затова се ви се трошат колите, има и за 5 лева свещи за московец купи си И после алфата била калпава кола.
          Ако това не е отваряне, то не знам кое е... По-добре спри да пишеш, че се излагаш с всеки следващ пост... И пиши по-грамотно, никой не е длъжен да ти срича душевните диарии. А имам доста да те настигам в обратна посока, докато ти стигна жалкото интелектуално ниво и абсурден правопис. Тия дни явно ми е писано да се занимавам с продукти на неуспешна контрацепция...
          Last edited by Doomguy; d.m.y г., 19:35.

Comment

njka ми ги слагаха в алфа сервиз в БУРГАС затова е цената такава и кабели 220 лева незнам ква марка са ,но аз на газ не карам ,просто знам и те ми казаха за ментетата от 25 кинта и за газта че се износват по рано.Затова ако е от свещи земи някой за проба и ше видиш,кабелите запали на тъмно и виж ко става трябва да има цветно музика ако са се скапали.И СИ СМЕНЯЙ свещите щот като избие и избива и бубинатана един форд фокус гледах с избила свещ и бубина некаде 500 лева.И недавай на некадърници да ти пипат алфата особено газаджийте.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:21 ----------

въй грешка колега 37 и 36 лева
            ГОЛЕМ си Батка, голем изби рибата в цялото Черно море. А да те питам свещи от Англия за 150лв ментак ли са? Щото тук същите са по 350лв. И газта как точно износва свещите? Разяжда ли ги? И да потвърждавам Алфа е скапана кола!!! Примери колкото щеш от чисто инженерна гледна точка, по-големи недомислици не съм виждал.
            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
            X